The Wolfpack Years : 20 toppers en 20 jaar succes

Geert Vandenbon, Frederik Backelandt

Subject

Wielrennen

Language

Nederlands

Publisher

Lannoo, Tielt, 2023

ISBN

9789401486507 (hardback)

Description

447 p. 447 p. : ill.

Category

Sportverhalen (489)

Year

2023

Description

Geschiedenis van de Belgische wielerploeg The Wolfpack, met aandacht voor de koersen die de ploeg won in de afgelopen twintig jaar. Met kleurenfoto’s.

Review

Een boek over het twintigjarige bestaan van de Belgische wielerploeg The Wolfpack. Het boek biedt een overzicht van de spannendste hoogtepunten van de ploeg. De ploeg won sinds het ontstaan ruim 800 UCI-koersen, waaronder 20 Monumenten, ruim 50 nationale titels, 6 wereldtitels op de weg, 6 wereldtitels in de individuele tijdrit, 4 wereldtitels ploegentijdrit, 2 World Cups, 2 Europese titels en een Olympische titel. Het boek bevat interviews met belangrijke renners uit de ploeg. Vooral ter ontspanning. Vlot en toegankelijk geschreven. Ruimschoots voorzien van kleurenfoto’s.Geert Vandenbon is een Belgische auteur. Hij schreef een klein aantal boeken.

serviceKoers - EN

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.