The Wolfpack Years : 20 toppers en 20 jaar succes

Geert Vandenbon, Frederik Backelandt

Onderwerp

Wielrennen

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Lannoo, Tielt, 2023

ISBN

9789401486507 (hardback)

Beschrijving

447 p. 447 p. : ill.

Categorie

Sportverhalen (489)

Jaar

2023

Beschrijving

Geschiedenis van de Belgische wielerploeg The Wolfpack, met aandacht voor de koersen die de ploeg won in de afgelopen twintig jaar. Met kleurenfoto’s.

Recensie

Een boek over het twintigjarige bestaan van de Belgische wielerploeg The Wolfpack. Het boek biedt een overzicht van de spannendste hoogtepunten van de ploeg. De ploeg won sinds het ontstaan ruim 800 UCI-koersen, waaronder 20 Monumenten, ruim 50 nationale titels, 6 wereldtitels op de weg, 6 wereldtitels in de individuele tijdrit, 4 wereldtitels ploegentijdrit, 2 World Cups, 2 Europese titels en een Olympische titel. Het boek bevat interviews met belangrijke renners uit de ploeg. Vooral ter ontspanning. Vlot en toegankelijk geschreven. Ruimschoots voorzien van kleurenfoto’s.Geert Vandenbon is een Belgische auteur. Hij schreef een klein aantal boeken.

serviceKoers

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.