Anna : mijn leven achter het erepodium

Anna Van der Breggen

Onderwerp

Wielrennen

Taal

Nederlands

Uitgeverij

KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht, © 2021

ISBN

9789043535649 (paperback)

Beschrijving

203 pagina's, [16] pagina's platen 203 pagina's, [16] pagina's platen : illustraties

Categorie

Sportverhalen (489)

Jaar

2021

Beschrijving

Anna van der Breggen (1990, ik-persoon) is een zeer succesvolle profwielrenster. Ze vertelt over haar jeugd, haar prachtige overwinningen, maar ook over de minder leuke periodes in haar loopbaan en de twijfels die ze gekend heeft. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Autobiografie van Anna van der Breggen (1990, ik-persoon), een van de succesvolste (Nederlandse) profwielrensters van de afgelopen tien jaar. Ze vertelt over haar jeugd, haar prachtige overwinningen, maar ook over de minder leuke periodes in haar loopbaan en de twijfels die ze gekend heeft. De zelfgeschreven stukken worden afgewisseld met passages waarin anderen vertellen over hun herinneringen aan de renster. Het komt duidelijk naar voren wat het leven van een topsportster inhoudt, hoe hoog de eisen zijn die worden gesteld en wat je moet laten om dit leven te leiden. Het gekozen format met het wisselende perspectief maakt dat het boek aangenaam leest. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de renster en laat het zien hoe zij en haar naasten haar carrière hebben beleefd. Tevens krijg je door het lezen van dit boek een goede inkijk in de wereld van het vrouwenwielrennen. De auteur hoopt met dit boek een goede leidraad en motivatie te hebben gegeven hoe je op een juiste manier het leven als topsportster invulling moet geven. Dat geeft het boek een extra functionele lading en maakt het voor een breed publiek toegankelijk. Bevat een katern kleurenfoto's. Voor volwassenen en jongeren vanaf ca. 15 jaar.

serviceKoers

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.