Iedereen Flandrien : word een betere wielrenner in 10 weken

Guy Fransen, Liesbet Aelvoet, Thibau Nys, Jolien D'hoore

Onderwerp

Wielrennen

Taal

Nederlands

Uitgeverij

Lannoo, Tielt, 2022

ISBN

9789401485401 (hardback)

Beschrijving

182 p. 182 p. : ill.

Categorie

Sport en spel algemeen (480)

Jaar

2022

Beschrijving

Instructieboek voor beginnende en gevorderde wielrenners over de technieken van het wielrennen. Met interviews en kleurenfoto’s.

Recensie

Een informatief boek over wielrennen. Wat is de beste fiets voor een bepaald doel, hoe wordt de perfecte bocht genomen en waarmee wordt de drinkbus gevuld? Coaches Thibau Nys en Jolien D'Hoore delen tips en tricks om alle wielertechnieken onder de knie te krijgen. Met een tien weken durend traject om een echte Flandrien te worden, praktische tips van een sportarts en inspanningsspecialist, en interviews met bekende wielrenners. Helder, vlot en begrijpelijk geschreven. Met illustraties en kleurenfoto’s. Guy Fransen (1959) is journalist bij Het Nieuwsblad. Hij is al meer dan vijfenveertig jaar wielerrecreant en gefascineerd door wielerhelden en epische decors.

serviceKoers

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.