Bevoorrading: verhalen uit de buik van het peloton

In de museumtuin serveert KOERS tien hedendaagse flandrienrecepten: leer hoe je Biefstuk-in-de-broek, Zoetemelk, Briek Kramiek, Dama Bianca of Coup de Pédale bereidt en scherp intussen je wielerjargon stevig aan. Mise-en-place vanaf 21 november

Het boek Bevoorrading: verhalen uit de buik van het Peloton bestaat uit zestien gangen waarin de rijke geschiedenis van voeding in de koers wordt geserveerd. Elk hoofdstuk wordt opgehangen aan een bekende Belgische renner. Zo kom je alles te weten over het 'kannibalisme' van Merckx, de biefstukken van Jempi, de chocoladeverslaving van Pollentier, champagnecoureur Freddy Maertens en de 'botervloot' van Rik Van Looy. Als uitsmijter zorgt Beste Hobbykok Claudia Allemeersch op het einde van elk hoofdstuk voor een hedendaags flandrienrecept.

KOERSshop
serviceKoers

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.